Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un echipaj ISU Harghita oferă sprijin în Giurgiu cu o autoșenilată

isuVremea rea a afectat mai multe localități din țară pe parcursul nopții din 5 spre 6 ianuarie, motiv pentru care echipajele ISU s-au mobilizat pentru a interveni cu maximă rapiditate în caz de urgențe. La Giurgiu a sărit în sprijinul colegilor un echipaj ISU Harghita cu o autoșenilată.

În toate localităţile judeţului Giurgiu se circulă în condiţii de iarnă. Până la ora 10.30 nu au fost înregistrate evenimente cu persoane blocate în trafic. Echipele ISU Giurgiu sunt pregătite să intervină în orice situaţie de urgenţă. Autoşenilata noastră este, de asemenea, pregătită. Alături de noi, se află şi un echipaj de la ISU Harghita cu o autoşenilată. Au venit special să ne ajute în cazul în care autoşenilata noastră este în teren şi ne-am confrunta cu mai multe situaţii de urgenţă. Judeţul Giurgiu rămâne sub cod portocaliu de viscol până la ora 18.00”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, slt. Florin Neguţ, potrivit Vocea Giurgiului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.