Un hoț ce opera în Ungaria a fost prins de politiștii harghiteni

0

Articol disponibil în: Română

Un bărbat a fost reținut după ce a sustras bani și bunuri în valoare de 100.000 de euro

Poliția Municipiului Târgu Secuiesc a fost sesizată la data de 14 octombrie 2015, de către un bărbat de 62 de ani, cu privire la faptul că din locuința pe care o deține pe raza Ungariei, i-au fost sustrase mai multe sume de bani sub formă de valută și alte bunuri, prejudiciul reclamat fiind în valoare de circa 100.000 de euro.

Din cercetările efectuate, la data de 15 octombrie 2015, polițiștii covăsneni în colaborare cu cei din județul Harghita, au identificat pe raza municipiului Miercurea Ciuc, un bărbat în vârstă de 36 de ani bănuit de comiterea faptei.

În urma a două percheziții domiciliare efectuate pe raza județului Covasna, polițiștii au ridicat bani, mai multe scule, precum și alte bunuri despre care există suspiciunea că ar proveni din săvârșirea de infracțiuni. Prejudiciul reclamat în cauză a fost recuperat în proporție de 80%.

Pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy