Un hoț de biciclete prins în timp record

0

Articol disponibil în: Română

La data de 18.09.2015, în jurul orei 01:00, poliţiştii unei patrule de siguranţă publică, din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea-Ciuc, au observat un bărbat care încerca să se ascundă printre autoturismele aflate într-o parcare de pe Aleea Ciocârliei din localitate.

Polițiștii au trecut la prinderea celui în cauză, în vederea identificării acestuia şi stabilirii cauzelor comportamentului său suspect, descoperind în apropiere, la aproximativ 10 metri, o bicicletă abandonată pe trotuar.

Asupra suspectului, identificat în persoana lui G.I. de 25 de ani, din comuna Ciceu, poliţiştii au descoperit un cleşte, acesta recunoscând că l-a folosit în urmă cu aproximativ o jumătate de oră, pentru a tăia lanţul şi a sustrage bicicleta respectivă din faţa unui bar de pe strada Venczel Jozsef, cu intenţia de a se deplasa cu ea la domiciliu.

În scurt timp poliţiştii l-au identificat şi pe proprietarul păgubit căruia i-au restituit bicicleta, prejudiciul de circa 1.000 de lei fiind, astfel, recuperat.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acelui în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy