Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un „iubăreţ” de 53 de ani a ”socializat” cu o tânără până l-a lăsat fără telefon și bani

Foto cu caracter ilustrativ

 

Întristat că o necunoscută l-a lăsat fără telefon, portofel şi chei, un localnic din Odorheiu Secuiesc a fost consolat de faptul că poliţiştii i-au identificat partenera de ocazie şi au recuperat integral prejudiciul pe care aceasta i-l cauzase.

La data de 29 octombrie 2020, ca rezultat al unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu un deosebit profesionalism de poliţiştii harghiteni pe parcursul ultimelor zile, a fost identificată o femeie de 27 de ani, din judeţul Covasna, bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt cu un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei, respectiv un telefon mobil şi un portmoneu cu aproximativ 1.000 de lei şi mai multe documente, precum şi cheile de la locuinţa unui bărbat de 53 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc.

Din cercetările şi investigaţiile desfăşurate de poliţişti până la acest moment rezultă că, în noaptea de 23/24 octombrie a.c., în urma unei înţelegeri telefonice prealabile, păgubitul ar fi fost vizitat de femeie, iar după ce au „socializat” şi au consumat împreună băuturi alcoolice, aceasta a plecat cu bunurile menţionate, profitând de faptul că bărbatul a obosit şi a adormit.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate de poliţişti şi restituite păgubitului.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a celei în cauză, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.