Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un nou incendiu la locuințele comunității de romi din Miercurea Ciuc

Pompierii au intervenit miercuri dimineață la un incendiu izbucnit în cartierul Şumuleu din Miercurea Ciuc.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu două autospeciale de stingere.

sursa foto: Primăria municipiului Miercurea Ciuc

Potrivit primelor informații au fost afectate trei case. 

Amintim că în data 7 ianuarie, în jur de 20 de case din lemn au fost afectate în urma incendiului violent care a cuprins locuinţele comunităţii de romi din cartierul Şumuleu al municipiului Miercurea Ciuc.

Mai multe detalii în articolul:

În jur de 20 de locuințe din lemn au fost afectate de incendiul din cartierul Șumuleu

Știre în curs de redactare. Vom reveni cu detalii.

„Azi dimineață a izbucnit din nou un incendiu la Şumuleu, fiind afectate trei case construite din cărămidă. Nimeni nu a suferit vătămări corporale, cele trei familii afectate nu necesită ajutor privind cazarea lor provizoriu. În incendiul din cartierul romilor de pe strada Șumuleu nr. 33 a ars în întregime acoperișul a două case, dar focul nu a distrus structura pereților, nici interiorul locuinței. A treia locuință s-a deteriorat din cauza intervenției echipajelor de pompieri, dar a rămas locuibilă.”,   transmite Primăria municipiului Miercurea Ciuc.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *