Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un parc pentru animale, din zona bazinului Odorheiu Secuiesc, luat la verificat. Două amenzi, pentru neregulile constatate

În cadrul unei acţiuni desfăşurată la sfârşitul săptămânii pe linie de protecţie a animalelor, poliţiştii Biroului de Profil din cadrul I.P.J. Harghita şi cei ai S.I.C.E., împreună cu reprezentanţi ai D.S.V.S.A. Harghita, au efectuat un control la un parc pentru animale, în zona bazinului Odorheiu Secuiesc.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că unitatea în cauză, care nu era înregistrată la D.S.V.S.A., nu deţinea nici registru unic de control, motive pentru care au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 3.000 de lei.”, a transmis IPJ Harghita.

De asemenea, s-a constatat că animalele sunt îngrijite corespunzător şi nu se află în stare de pericol, însă nu sunt identificate și nu sunt supuse acțiunilor sanitar veterinare obligatorii, sens în care unității economice i s-a pus în vedere ca în termen de 30 de zile să se pună în legalitate.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *