Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un șofer beat a accidentat patru persoane pe trecerea pentru pietoni

Un conducător auto de 44 ani din Odorheiu Secuiesc a surprins pe trecerea de pietoni 4 persoane, cărora nu le-a acordat prioritate, şi le-a acroşat provocându-le leziuni corporale.

În data 21.04.2016, ora 00.50, L.A., de 44 ani, din Odorheiu Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii susmenţionate, nu a acordat prioritate de trecere unui număr de 4 persoane, P.K., de 56 ani, P.S., de 27 ani, P.E., de 29 ani şi P.A., de 23 ani, toţi din Odorheiu Secuiesc care erau angajate în traversarea regulamentară a drumului public pe o trecere de pietoni, amenajată şi semnalizată corespunzător, şi le-a acroşat, provocându-le leziuni corporale.

În urma examinării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că acesta prezenta o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât a fost condus la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şiconducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre soluţionare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.