Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un tânăr care a condus fără permis, prins în urma vizionării unor imagini video de pe o reţea de socializare

La data de 03 mai 2021, în urma vizionării şi verificării unor înregistrări video postate pe o rețea de socializare, poliţiştii harghiteni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de conducere fără permis.

„Ancheta poliţiştilor a pornit de la o înregistrare video postată în mediul online, care surprindea traseul de deplasare din seara zilei de 09 septembrie 2020, al unui autoturism condus de un bărbat pe D.N. 13/A, pe raza comunei Brădeşti,  iar mai apoi în municipiul Odorheiu Secuiesc.
Prin activităţile de cercetare şi investigaţie desfăşurate, poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 24 de ani, din județul Harghita, iar în urma consultării bazelor de date poliţieneşti s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.”,  a transmis IPJ Harghita.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.