Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un tânăr de 19 ani, din oraşul Vlăhiţa, a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce scotocea în interiorul unui autoturism, fiind suspectat de 3 spargeri de autoturisme

La data de 10.01.2015, în jurul orei 02:40, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Vlăhiţa, în timpul executării atribuţiilor de serviciu pe raza de competenţă, l-a surprins în flagrant pe R.A. de 19 ani, din localitate, în timp ce scotocea în interiorul unui autoturism parcat pe strada Harghitei.

Tânărul în cauză a fost condus la sediul Poliţiei pentru cercetări, în urma cărora poliţiştii au stabilit că acesta este suspectul a 3 tentative de furt din autoturisme, fapte comise în aceeaşi noapte, prin spargerea lunetei sau forţarea portierei.

Cercetările sunt continuate în stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.