Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un tânăr de 26 de ani s-a ales cu dosar penal. Făcea drifturi pe un drum public cu o mașină radiată

Poliţiştii harghiteni au depistat tânăr de 26 de ani, din comuna Atid, care făcea drifituri cu un autoturism radiat din circulaţie în urmă cu 3 ani.

Polițiștii l-au identificat pe tânărul teribilist în urma unui filmuleț postat pe o pagină de socializare.

„Luni, 10 mai 2021, poliţiştii Postului de Poliție Atid s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
Cercetările  au fost demarate ca urmare a apariției pe o reţea de socializare, în ziua precedentă, a unui videoclip în care o persoană necunoscută conducea un autoturism, posibil neînmatriculat, pe drumul public din satul Crișeni, jud. Harghita, efectuând derapaje controlate.
În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că filmuleţul a fost realizat  la data de 8 mai 2021, iar conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 26 de ani, din comuna Săcel.
De asemenea, verificările în bazele de date ale Poliţiei au confirmat suspiciunea că autoturismul utilizat nu este înmatriculat, acesta figurând ca fiind radiat din circulație din data de 23 octombrie 2018.”, a transmis IPJ Harghita.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.