Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un tânăr din Bălan, reținut pentru tâlhărie calificată

La data de 4 mai a.c., polițiștii au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Harghita un bărbat de 27 de ani, bănuit de comiterea unei tâlhării asupra unui minor în Miercurea Ciuc. El este bănuit că, împreună cu un alt tânăr, a sustras 150 de lei din portofelul unui adolescent de 15 ani, din Miercurea Ciuc.

„Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar astăzi acesta va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Judecătoriei Harghita, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În fapt, la data de 3 mai a.c., Politia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată de către un tânăr de 15 de ani, din Miercurea Ciuc, despre faptul că ar fi fost victima unei tâlhării.
Din cercetările polițiștilor, a rezultat faptul că în jurul orei 21:30, în timp ce acesta se deplasa spre domiciliu, ar fi fost abordat de un bărbat de 27 de ani, din Bălan și de către un alt tânăr, de 15 ani, din județul Covasna, care i-au solicitat bani. Persoana vătămată le-a spus acestora că nu deține bani, însă, bărbatul de 27 de ani, l-a prins de mână și i-a sustras 150 de lei din portofel.” , a transmis IPJ Harghita.

Polițiștii de investigații criminale,din cadrul Poliției municipiului Miercurea Ciuc, au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar la data de 4 mai a.c., față de bărbatul de 27 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul I.P.J. Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.