Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un urs de aproximativ un an a fost călcat de un autovehicul în localitatea Secuieni

Consilierul județean Kolumbán Dávid a informat Consiliul Județean Harghita cu privire la faptul că în zorii dimineții de vineri, în jurul orei patru un urs a fost călcat de un autovehicul.

Se presupune că ursul de un an hoinărea în împrejurimi, iar ursoaica născând noi pui nu există pericolul ca aceasta să apară în zonă. Îndemnăm la precauție și atenție unii față de alții. Conducătorul autovehiculului a anunțat poliția care s-a prezentat la fața locului și a constatat că într-adevăr este vorba despre un accident.

Acest tip de accident este tot mai frecvent, de aceea este indicat să conducem precaut. Și în opinia consilierului județean aceste situații apar ca urmare a creșterii populației de urs; dacă până acum ne întâlneam pe drum cu vulpi, tot mai frecvente sunt situațiile în care întâlnim și urși. Să conducem precaut! – avertizează președintele CJ Haeghita, Borboly Csaba.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.