Unde mergem în week-end?

0

Articol disponibil în: Română

650x100_RO-01Deschiderea celei de-a VI-a ediții a Zilelor Ținutului Secuiesc

În data de 9 octombrie va avea loc deschiderea oficială a celei de-a VI-a ediții a Zilelor Ținutului Secuiesc, la Sfântu-Gheorghe, împreună cu gala de premiere a Fotobienalei Ținutului Secuiesc. Evenimentul va avea loc în sala mare a Teatrului Tamási Áron, cu începere de la ora 18,00. La evenimentul organizat de Consiliul Județean Harghita și Consiliul Județean Covasna, Centrul Cultural Județean Covasna, Centrul Cultural Județean Harghita, Primăria orașului Sfântu-Gheorghe, Asociația Orchestrei de Cameră Ciuc, respectiv Asociația Georgius, participa orchestrele de cameră Ciuc și Georgius care vor prezenta concertul intitulat Muzică de film.

oktoberivasarhoz.max

Târgul de toamnă cu vânzare a produselor tradiționale locale și Festivalul Mierii

La acest sfârșit de săptămână va avea loc la Miercurea-Ciuc Târgul de toamnă cu vânzare a produselor tradiționale locale și Festivalul Mierii. Deschiderea târgului va avea loc în data de 9 octombrie, de la ora 10,00, pe platoul din centrul municipiului.

kaposzta

Târgul și festivalul verzei de la Lăzarea, ediția a IX-a

În piața târgului de la Lăzarea va avea loc în perioada 9-10 octombrie cea de a IX-a ediție a festivalului dedicat verzei. În acest an evenimentul va fi însoțit de concerte și de o expoție foto care va prezenta fotografii surprinse la anterioarele ediții ale festivalului. Deschiderea expoziției foto va avea loc sâmbătă, 10 octombrie de la ora 11,40, iar organizatorii sunt Consiliul Județean Harghita și Centrul Cultural și de Artă Lăzarea.

DSCI7072

Recoltarea verzei și târgul de la Frumoasa

Acest eveniment va avea loc în data de 10 octombrie în locația denumită Nád-dűlő, din localitatea Frumoasa. În cadrul acestui eveniment care începe de la ora 8,00 va avea loc și prezentarea costumelor populare tradiționale achiziționate de grupul de dans popular Pozdor din localitate. Veșminte populare tradiționale au fost achiziționate prin intermediul programului consiliului județean elaborat a sprijini păstrarea constumelor reprezentative ale regiunii.

raliul-harghitei

Raliul Harghitei

Raliul Harghitei, una din cele mai apreciate etape de macadam din Campionatul Național de raliuri, încheie sezonul competițional 2015 al CNR Dunlop. Competiția se va desfășura între 9-10 octombrie în Odorheiu-Secuiesc, urmând să ofere câteva noutăți notabile în materie de probe speciale. Raliul Harghitei va însuma 329 de km, din care 85 fiind reprezentați de probele speciale, 10 la număr, în prima zi urmând să fie parcurse 4 speciale, restul în a doua zi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy