Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Unii politicieni maghiari din România se simt bine cu alcool și fără restricții, în timp ce restul maghiarilor …

Recent, mai mulți politicieni din localitățile din România unde există comunități de maghiari și conducere politică maghiară au mers să se simtă bine în Ungaria, în timp ce conaționalii lor mor prin spitale.

Desigur că nu au respectat nicio normă impusă de pandemia care a nenorocit toată Europa. Ei au fost dincolo de reguli și de legi. Normal ar fi ca acum să intre în carantină 2 săptămâni,  că nu se știe ce tulpină nouă de virus vor aduce în țară.

Cred că nici nu avem prea multe de comentat.  Atât maghiarii, cât și românii din România știu prin ce momente grele trec, știu că se moare cu zile în spitale, știu că s-au scumpit toate, știu că va fi o iarnă grea și e deja jale. Toate aceste probleme contrastează grav cu relaxarea, buna dispoziție și mai ales cu sticlele de alcool din partea dreapta jos a pozei care arată exact cât de tare le pasă lor.

 

 

I.R.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.