Urs jucăuș în curtea unei case din Odorheiu Secuiesc

0

Articol disponibil în: Română

Foto cu caracter ilustrativ/ Prahova News

 

 

Noaptea trecută, a fost semnalată prezența unui urs, în Odorheiu Secuiesc, strada Piatra Tărcii; s-a transmis mesaj de avertizare RO-ALERT și s-au deplasat la fața locului un echipaj SMURD și un echipaj de jandarmi.

Apelul primit prin SNUAU 112, la ora 03:01, a fost făcut de către un domn care a observat un urs în curtea casei sale, din Cartierul Taberei, municipiul Odorheiu Secuiesc. Din spusele apelantului ursul se juca în jurul cuștii câinelui.

La fața locului a fost trimis imediat un echipaj de ordine publică, format din jandarm și polițist, dar ursul nu mai era prezent în curte. Ursul a fost în schimb zărit pe o stradă din apropiere, colegii procedând la îndepărtarea acestuia în afara localității.

Le reamintim oamenilor că este recomandat ca, de fiecare dată când sunt martori ai unor astfel de situaţii, să sune la 112, să nu încerce să intervină, să nu hrănească animalele sălbatice, să aibă grijă unde depozitează resturile menajere şi să nu se apropie de urşi pentru a-i filma sau fotografia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy