Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Vaccinarea anti-COVID-19 în rândul angajaților din învățământul harghitean (ultimele date)

 Inspectoratul Școlar Județean Harghita a transmis  o situație centralizată cu privire la  vaccinarea anti-COVID-19 în rândul cadrelor didactice, cadre didactice auxiliare şi a personalului nedidactic. 

Astfel, până miercuri, 17 februarie, la nivelul județului Harghita și-au exprimat dorința să se vaccineze:

  • cadre didactice – 1.092 de persoane (sub 55 de ani), 362 de persoane (peste 55 de ani),
  • cadre didactice  auxiliare –  118 persoane ( sub 55 de ani), 41 de persoane (peste 55 ani)
  • personal nedidactic – 136 de  persoane (sub 55 de ani),  76 de persoane (peste 55 ani)

Au fost vaccinate, până miercuri, 17 februarie, cu prima sau ambele doze, 764 de cadre didactice, 93 de cadre didactice auxiliare şi 97 de persoane din categoria personalului nedidactic.

De asemenea, s-au programat pe platforma dedicată 690 de cadre didactice, 66 de cadre didactice auxiliare şi 115 persoane din rândul personalului nedidactic.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita a mai menționat  că sunt în stoc pentru unităţile de învăţământ   333.040 de măşti, 7.158 litri dezinfectanţi de mâini şi 6.726 de litri de dezinfectanţi pentru suprafeţe.

Pe această cale facem un apel către autorităţile locale să sprijine unităţile de învăţământ, astfel încât elevii din comunitate să poată să beneficieze de materialele sanitare necesare, pentru buna funcționare a  şcolilor şi să nu avem îmbolnăviri.”, a punctat Cristinel Glodeanu, inspector şcolar general adjunct.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *