Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(VIDEO) După decapitarea Ministerului Sănătății, USR-PLUS aruncă în aer coaliția de guvernare

Vicepremierul Dan Barna a făcut astăzi câteva declarații. Ieșirea publică a lui Barna vine după demiterea ministrului Vlad Voiculescu și a secretarului de stat Andreea Moldovan de la Ministerul Sănătății și după ședința de urgență a USR-PLUS în urma acestei mutări a premierului Florin Cîțu. Vicepremierul Dan Barna a refuzat preluarea interimatului la Ministerul Sănătății, acuzând premierul de imaturitate politică și decizii unilaterale.

Citiți și Vlad Voiculescu, demis din funcţia de ministru al Sănătății

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că retragerea lui Florin Cîțu din funcția de prim-ministru nu poate intra în discuție în acest moment, fiind susținut de partid.

Decizia de susținere a lui Florin Cîțu în funcția de premier a fost decisă de coaliție. Schimbarea premierului nu poate fi decisă decât tot de către coaliție. PNL l-a sprijinit și îl sprijină în continuare”, a declarat Ludovic Orban. Liderul PNL consideră că decizia premierului privitoare la Ministerul Sănătății este una corectă, iar funcția revine tot USR-PLUS, care ar trebui să numească un alt ministru.

Declarațiile vicepremierului Dan Barna despre retragerea sprijinului politic al USR-PLUS pentru premierul Florin Cîțu:

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *