Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(VIDEO) Starea de alertă în România, prelungită cu încă 30 de zile. Noi măsuri de relaxare

Premierul Florin Cîțu  a anunțat că starea de alertă pe teritoriul României a fost prelungită cu încă 30 de zile, începând cu data de 12 iunie.

Au fost adoptate și noi măsuri de relaxare.

Printre măsuri se numără redeschiderea punctului de trecere a frontierei României cu Republica Moldova de la Rădăuți-Prut, județul Botoșani.

Se va permite, în 28 iunie, participarea la evenimentul sportiv organizat în cadrul optimilor Campionatului European de Fotbal UEFA 2020, cu până la 50% din capacitatea maximă a tribunelor.

O altă măsură este aceea de a permite organizarea și desfășurarea în aer liber a evenimentelor, întâlnirilor, în cadrul campaniilor electorale aferente alegerilor locale parțiale din data de 27 iunie 2021, cu participarea a până la 1.000 de persoane.

Numărul de persoane care pot participa la evenimente private, precum nunți, botezuri etc. a fost mărit la maxim 200 de persoane în interior și cu asigurarea unui spațiu de 2 mp pentru fiecare participant.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *