Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Viitori colegi în practică la Jandarmeria Harghiteană

Patru elevi aflaţi în al doilea an de studiu la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, în perioada 21martie- 22 aprilie a.c., desfășoară un stagiu de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita.

practica jand.

 Cei patru elevi- jandarmi au fost recrutați în anul 2014 de către specialiști din cadrul Serviciului de Resurse Umane al inspectoratului.

Dincolo de aprofundarea noțiunilor teoretice, cei patru jandarmi vor deprinde la modul practic tainele muncii de jandarmerie, urmând a fi repartizați pentru această perioadă în cadrul structurilor teritoriale de ordine publică ale inspectoratului, respectiv Detașamentul 1 Jandarmi Mobil și Detașamentul 5 Jandarmi Toplița.

Pentru a le veni în sprijin și pentru ai ajuta să vadă efectiv ce înseamnă misiunea unui jandarm, respectiv asigurarea și menținerea ordinii publice, fiecare elev îşi va desfăşura activitatea împreună cu un jandarm cu experienţă, care le va fi tutore profesional pe toată perioada stagiului de practică, astfel încât, noţiunile teoretice şi deprinderile practice dobândite să fie completate prin confruntarea cu situaţiile concrete întâlnite în teren.

Stagiul de practică se va finaliza cu aprecierea fiecărui participant, prin acordarea unei note şi întocmirea unui raport de evaluare profesională.

Poza: De la stânga la dreapta: elev Adrian Gavrilescu,elev Bogdan- Vasile Gherghescu,locotenenht-colonel Dan Iamandi,elev Simion-Alexandru Albert, elev Grigore Zaharia Purța

          INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.