Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Viktor Orban: „Mama este o femeie, tatăl este un bărbat!”. Parlamentul ungar a adoptat o serie de proiecte anti-LGBT

 

„Mama este o femeie, tatăl este un bărbat!” Bravo maghiarilor, bravo lui Orban, Viktor Orban!
Parlamentul ungar a adoptat marți o serie de proiecte anti-LGBT, inclusiv un amendament care consacră noțiunea tradițională de „gen” în Constituția țării și o altă lege care interzice de facto adopția făcută de cuplurile de același sex.Textul definește sexul ca fiind doar cel al nașterii și adaugă: „educația este asigurată în conformitate cu valorile bazate pe identitatea constituțională și cultura creștină” a țării.
Pledând pentru modificările făcute în parlament, guvernul a justificat noul amendament prin necesitatea de a „proteja copilul de eventuale interferențe ideologice sau biologice” din lumea occidentală modernă.
În plus, parlamentul a adoptat o lege care permite doar cuplurilor căsătorite să adopte copii, ceea ce, în practică, exclude homosexualii cărora nu li se permite să se căsătorească în Ungaria. Se pot face excepții în cazuri rare. Este deja interzisă prin lege înregistrarea schimbării de sex.
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *