Votează! Concurs scurtmetraje anticorupție – faza finală

0

Articol disponibil în: Magyar Română

38 de filme s-au calificat în concursul de scurtmetraje anticorupție Once Upon a Time in Romania, lansat ca parte a proiectului de educație și implicare civică www.onceinromania.ro de către Inițiativa România și Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate.

concurs_initiativa_romania_scurtmetraje_anticoruptie_43584900Organizatorii invită publicul să voteze filmul preferat și să ajute la promovarea acestora, intrând pe site, la secțiunea The Fellowship of Good Men.

Votul publicului se va desfășura în perioada 13-20 decembrie, până în seara Galei Once Upon a Time in Romania, când premiul de popularitate va fi decernat pe baza numărului de voturi obținute. Pot fi votate oricâte filme din cele 38 intrate în concurs, fiecare film o singură dată.

În același timp, Inițiativa România lansează și o campanie de fundraising pentru susținerea acestui proiect, cu scopul de a suplimenta bugetul de premii și a promova cât mai mult scurtmetrajele anticorupție.

„Ne-am dorit de la bun început ca acest proiect să ajungă la cât mai mulți oameni și am reușit. Am primit 45 de filme și am acceptat în concurs 38 dintre ele. Unele dintre filme au deja mii sau zeci de mii de vizualizări pe pagina de Facebook a Inițiativa România. Publicul ne poate ajuta prin votare să promovăm și mai mult acest proiect și să producem conștientizare, educare, implicare. De aceea îi invităm să susțină și financiar obiectivele noastre de diseminare”, spune Diana Voicu, coordonatorul proiectului.

Once Upon a Time in Romania este un proiect de educare civică și implicare creat și derulat cu sprijinul Ambasadei Canadei pentru România, Bulgaria și Moldova, al Ambasadei Franței și al Institutului Francez. Borsec sponsorizează unul dintre premii. Partenerii media ai proiectului sunt Vice România, IQads și RockFM. Gala de premiere va avea loc pe 20 decembrie, cu participarea tuturor concurenților, a presei și a partenerilor și prietenilor din mișcările civice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy