Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Weekend cu șoferi băuți. Polițiștii harghiteni au întocmit mai multe dosare penale

Polițiștii harghiteni au depistat mai mulți șoferi băuți pe drumurile din județ. Cu toții s-au ales cu dosare penale. 

La data de 10 septembrie 2022, în jurul orei 9:30, polițiștii  harghiteni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat un bărbat de 47 de ani, din localitatea Atid, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Betești, D.J.137, având  0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 11 septembrie 2022, în jurul orei 00:00, a fost depistat un bărbat de 51 de ani, din municipiul Toplița, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea sa de domiciliu, iar la testarea cu aparatul alcooltest s-a constatat o valoare de 0,85,mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat.

La aceeași dată, în jurul orei 9:20, un tânăr de 24 de ani, din localitatea Vărșag, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe D.J.138, în localitatea sa de domiciliu având 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Au fost întocmite dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului și pentru punerea în circulație a unui autoturism neînmatriculat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.