Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Zeci de percheziții în Harghita. Sunt vizate și sediile mai multor instituții publice

Procurorii DNA au efectuat miercuri, 19 ianuarie, peste treizeci de percheziții în județul Harghita, dintre care și la sediile mai multor instituții publice din municipiile Miercurea Ciuc și Odorheiul Secuiesc.

Potrivit presei centrale, este vorba despre IPJ Harghita și sediile Poliției municipiilor Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc.

DNA transmite, într-un comunicat, că presupusele infracțiuni ar fi fost comise în 2021.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Tîrgu Mureș efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni corupție comise de funcționari publici cu statut special, în cursul anului 2021.

    În cursul zilei de 19 ianuarie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 37 de locații, dintre care cinci sunt birouri ale unor instituții publice din municipiile Miercurea Ciuc și Odorheiul Secuiesc.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.”, se menționează în comunicatul DNA.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.