Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ziua Armatei Române, sărbătorită la Cimitirul Internațional al Eroilor din Valea Uzului

Sute de oameni au decis să sărbătorească duminică, 24 octombrie, Ziua Armatei Române în Cimitirul Internaţional de la Valea Uzului.

Aceștia au adus un omagiu militarilor români care au murit în zonă, cu precădere în timpul Primului Război Mondial.

Evenimentul a fost organizat, pentru al treilea an consecutiv, de medicul Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociaței „Calea Neamului”.

Participanţii au venit din mai multe judeţe ale ţării, cei mai mulți fiind îmbrăcaţi în costume naţionale şi purtând steaguri tricolore în mâini.

sursa video: Dan Mănăilă

„Într-o țară prăduită de străini, în care nu mai avem aproape nicio resursă materială în proprietatea noastră, singura nădejde de a ne putea recupera totul este în Cruce și Steag. De le vom pierde și pe acestea, atunci totul este pe vecie pierdut.

Frați și surori, atât timp cât niste oameni vor urca până în creierii munților pentru un Cimitir de Eroi, mai avem în toate o șansă! Este o „ecuație” pe care străinii nu o pot înțelege și nici cuprinde. Păstrați Cultul Eroilor și atunci veți putea recupera Libertatea întreagă”, a scris Mihai Tîrnoveanu, pe pagina sa de socializare.

  • Cuvântul Părintelui Amfilohie, de Ziua Armatei Române,  la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.