Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ziua Armatei României, în școlile din Harghita

În perioada 18 – 20.10.2022, în județul Harghita s-a desfășurat a X-a ediție a proiectului „Ziua Armatei României în școli”. Evenimentul organizat de Ministerul Apărării Naționale facilitează cunoașterea instituției apărării și dialogul dintre militari și tânăra generație.

În perioada 18 – 20.10.2022, în județul Harghita s-a desfășurat a X-a ediție a proiectului “Ziua Armatei României în școli”. La eveniment au participat militari ai Brigăzii 61 Vânători de Munte ”General Virgil Bădulescu” din Miercurea Ciuc alături de reprezentanți ai biroului informare recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Harghita și reprezentanți ai Fregatei 221 “Regele Ferdinand”, Nava Școală “Mircea”, Divizionului 176 ”Scafandri de mare adâncime” din cadrul Forțelor Navale Române din Constanța, alături de studenți ai Academiei Forțelor Aeriene “Henri Coandă” din Brașov precum și elevi ai Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia și Colegiului Național Militar ”Dimitrie Cantemir” din Breaza.
Am avut cu toții deosebita plăcere de a relaționa pe parcursul celor trei zile cu elevi din cadrul Liceului Teoretic ”O.C. Tăslăuanu”, Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Toplița, Liceului teoretic ”Marin Preda”, Liceului Teoretic ”Tamas Aron” din Odorheiu Secuiesc, Colegiului Național ”Octavian Goga”, Școlii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu” din Miercurea Ciuc și Liceul Tehnologic ”Gabor Aron” din Vlăhița, care au arătat un real interes pentru o eventuală carieră militară, precum și pentru pașii ce trebuie urmați pentru a devenii elevi sau studenți, într-una din instituțiile militare de învățământ.
informează Brigada 61 Vânători de Munte ”General Virgil Bădulescu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.