Ziua Curățeniei Naționale

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc formulează o chemare către toate instituțiile, firmele și persoanele fizice/lociutorii municipiului pentru participarea la o acțiune inițiată de către mișcarea socială  „Let’s do it, Romania”, o mișcare care implică mai mult de un milion de voluntari din toată țara.  „Let’s do it, Romania” are ca țel primordial o țară fără deșeuri, una care este dominată de pasiunea pentru apărarea mediului natural, astfel a inițiat cu ani în urmă ziua Curățeniei Naționale, o zi în care de pe tot teritoriul României, sute de voluntari adună deșeurile marilor centre municipale.

Anul acesta, organizația lansează crearea Rețelei de Municipalități Responsabile preocupate de managementul sustenabil al deșeurilor la care va adera și municipiul nostru. „Let’s do it, Romania” inițiază ca în Miercurea Ciuc acțiunea de curățenie a împrejuriilor municipiului – ziua Curățeniei Naționale – să fie pe data de 24 septembrie, în această privință municipalitatea așteaptă aderarea la cauză și participarea la acțiune a cât mai multor instituții, firme și locuitori ai municipiului. Pentru declararea voinței de participare, sau pentru informații suplimentare, doritorii se pot adresa Compartimentului de gospodărire al Primăriei (parter, biroul nr. 8), sau pot interveni telefonic la numărul: 0266-315120, interioarele 186, respectiv 150. Termenul pentru a figura pe lista celor ce doresc să participe la acțiunea de curățenie este de 22 septembrie, joi, ora 14.00.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc

13 septembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy