Județul Harghita luat la puricat de polițiști

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Ample acţiuni desfăşurate în ultimele zile de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în special la Miercurea-Ciuc, Borsec şi Cristuru Secuiesc
Pe parcursul ultimelor 5 zile la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au fost organizate şi desfăşurate acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor de încălcare a prevederilor legale în vigoare, atât din punct de vedere infracţional cât şi contravenţional, pe raza întregului judeţ.
O atenţie deosebită a fost acordată din acest punct de vedere municipiului Miercurea-Ciuc şi oraşelor Borsec şi Cristuru Secuiesc, unde s-a înregistrat un aflux mare de cetăţeni şi de comercianţi, pentru manifestările prilejuite de sărbătorirea zilelor acestor comunităţi urbane.
Numai în aceste localităţi, 25 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat 80 de controale, în urma cărora au ridicat în vederea confiscării bunuri de aproximativ 1.000 de lei şi au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 135.000 de lei.
Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita vor desfăşura şi în perioada următoare acţiuni specifice, în vederea prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite şi încălcării legislaţiei, în toate domeniile, pe raza întregului judeţ, în scopul asigurării unui climat optim de ordine, linişte, siguranţă şi legalitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy