Accident mortal pe strada Braşovului. Victima nu a putut fi identificată

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 21:40, S.G.D. de 44 de ani, din localitatea Calafat, judeţul Dolj, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din autoutilitară şi semiremorcă, pe strada Braşovului din municipiul Miercurea-Ciuc, dinspre comuna Sâncrăieni, înainte de a ajunge la intersecţia cu strada Zsogodi Nagy Imre, a surprins și accidentat mortal un pieton care, se pare, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, fără să poarte îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante şi fără a avea asupra sa o sursă de lumină.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Până la acest moment pietonul nu a putut fi identificat, situaţie în care descriem semnalmentele acestuia:

Bărbat de 50 – 55 de ani, corpolent, cu o calviţie avansată, îmbrăcat cu un tricou bleumarin, pulover maroniu cu dungi verticale şi geacă de culoare închisă cu fermoar şi capse la buzunare, pantalon cu fermoare la buzunarele din spate, şosete de culoare închisă cu dungi orizontale violet şi pantofi maro, fără verighetă sau alte bijuterii.

Victima avea într-un buzunar de la pantaloni o batistă şi cafea măcinată, iar în geacă o sfoară cu un inel la capăt – destinată conducerii animalelor.

Persoanele care pot da relaţii în acest caz sunt rugate să se adreseze celui mai apropiat poliţist, ori să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Vă mulţumim.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy