Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A CNMR- Románia Modernizálásáért Országos Koalíció elnöke bejelentette, hogy hamarosan felfedi a Romániában befolyással bíró magyarországi szolgálatok kiterjedt hálózatát

 

 

Az utóbbi napokban, amikor az államfő esetleges felfüggesztésének témája hangzott minden politikus ajkáról és a romániai közigazgatást szabályozó törvény csak egy lépésre volt attól, hogy a parlament elfogadja, Alexandru Cumpănașu, a Románia Modernizálásáért Országos Koalíció (CNMR) elnöke bejelentette, hogy hamarosan részletezi a magyarországi szolgálatok kiterjedt hálózatának hatalmát Romániában. A CNMR elnöke azt hagyta értetődni, hogy veszélyes információkról van szó, amikor pontosított, hogy elvisel bármi árat ezért, ő személyesen vagy a családja.

Az RMDSZ folytatja a közönséges zsarolást. A parlamenti szavazatokért adott 66 ezüst fejében néhány magyar politikai vezető, külföldi parancsra egyformán ZSAROLJA Románia elnökét és a kormánykoalíció vezetőit. E napok pokoli politikai háborúja tökéletesen szolgálja az rmdszesek érdekeit. Az elnököt sakkban tartják egy lehetséges felfüggesztéshez szükséges szavazatokkal, a többség vezetőségét pedig a különböző törvények elfogadásához szükséges szavazatokkal. Ez magyarázza az RMDSZ nyilatkozatainak és döntéseinek „doktrínai” paradoxonát: a parlamenti többséggel szavaznak a törvények módosításáról, de ellenzik a felfüggesztést. Vagyis ők az URAK. És mindenkinek adnak valamit Románia számára mérgező tárgyalásokkal. Rövidesen, bármibe is kerüljön ez nekem vagy a családomnak (hamarosan részletezem) részletesen ismertetem a magyarországi szolgálatok kiterjedt hálózatának befolyását Romániában, különböző közreműködő személyek vagy olyan eszközökön keresztül, mint az RMDSZ, MPP, EMNP, de főleg a román állam számára kulcsfontosságú posztokra helyezett láthatatlan ügynökökön keresztül. Hogy Markó Béla Erdély függetlenségéről beszéljen, EZ MÁR TÖBB A SOKNÁL! ENOUGH IS ENOUGH!- írta Alexandru Cumpănașu közösségi oldalán.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük