Termeni si conditii

Articol disponibil în: Română

Prin utilizarea site-ul www.ziarharghita.ro, ce apartine de SiteConstruct.ro, sunteti de acord sa respectati aceste Conditii de furnizare a serviciului, indiferent daca va inscrieti sau nu ca membru al Comunitatii “ziarharghita.ro”.

1. ACCES

www.ziarharghita.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

www.ziarharghita.ro ofera acces liber la site-ul ziarharghita.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de www.ziarharghita.ro. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu www.ziarharghita.ro.

Continutul acestui site, textele, grafica, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea www.ziarharghita.ro.

www.ziarharghita.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (link-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. www.ziarharghita.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. www.ziarharghita.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de www.ziarharghita.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau pennala pentru astfel de actiuni.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua www.ziarharghita.ro prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin .flooding. sau .DOS..
– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (.spamming.) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. www.ziarharghita.ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Site-ul www.ziarharghita.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Site-ul www.ziarharghita.ro nu este raspunzator fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Site-ului www.ziarharghita.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile defolosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. www.ziarharghita.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

www.ziarharghita.ro nu ofera nici o garantie ca:
– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra
– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
– orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul www.ziarharghita.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII

www.ziarharghita.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca www.ziarharghita.ro a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul www.ziarharghita.ro;
– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
– expunerea publica de informatii eronate despre o activitate , asociatie, formatiune politica sau persoana fizica.
– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de www.ziarharghita.ro, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa [email protected].

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. www.ziarharghita.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

7. COMUNICATII ELECTRONICE. Comunicatiile dintre dvs. si “www.ziarharghita.ro” utilizeaza mijloace electronice, daca vizitati site-ul Web, ne trimiteti e-mailuri sau daca “www.ziarharghita.ro” publica notificari pe Servicii sau comunica cu dvs. prin e-mail. In scopuri contractuale, va acordati consimtamantul de a primi comunicatii de la “www.ziarharghita.ro” in forma electronica si sunteti de acord ca toate conditiile, acordurile, notificarile, dezvaluirile si alte comunicatii pe care “www.ziarharghita.ro” vi le furnizeaza in mod electronic, satisfac orice cerinta legala pe care astfel de comunicatii le-ar satisface daca ar fi in scris. Cele mentionate mai sus nu afecteaza drepturile dvs. netransferabile.

8. ARBITRAJUL SI LEGILE DE REGLEMENTARE. Acordul va fi reglementat de legile Statului Romania, fara a face sa aiba efect alte conflicte de principii legale care pot determina aplicarea legii din alta jurisdictie. Dvs. si “www.ziarharghita.ro” sunteti de acord ca, in astfel de actiuni sau proceduri legale, sa respectati ca jurisdictie si loc de judecare tribunalele de stat din Romania.

9. DIVERGENTELE INTRE MEMBRI. Interactiunile dvs. cu alti Membri in legatura cu Serviciile sau cu agentii publicitari, incluzand, fara limitari, plata si livrarea de bunuri sau servicii si orice alte conditii, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de tranzactii, se desfasoara exclusiv intre dvs. si alti Membri sau agenti de publicitate.Sunteti de acord ca “www.ziarharghita.ro” nu va fi responsabil pentru orice pierderi sau stricaciuni suferite ca rezultat al unor astfel de tranzactii sau in legatura cu orice alta utilizare sau dezvaluire de catre Membri a informatiilor ce va pot identifica personal. Daca exista divergente intre dvs. si orice terta parte (incluzand, fara limitari, orice Membru), “www.ziarharghita.ro” nu este obligat sa se implice; insa, ne rezervam dreptul, dar nicio obligatie, sa monitorizam divergentele intre dvs. si orice Membri.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. www.ziarharghita.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Avertisment: utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului. Nu va fi implicata in niciun fel raspunderea acestui forum sau a oricarui site web cu legatura la acest forum.

• Informatii suplimentare. Pentru informatii suplimentare in ceea ce priveste siguranta online si pentru a afla mai multe, va invitam sa consultati alte resurse: www.ziarharghita.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy