Două femei, reținute de polițiștii din Gheorgheni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

  • Două femei au fost reținute în urma incidentului, iar polițiștii continuă investigațiile.

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 11:30, Poliţia Municipiului Gheorgheni a fost sesizată despre faptul că o femeie ar fi fost victima unui atac.

„Din primele investigații efectuate de polițiști a rezultat faptul că femeia în cauză ar fi fost abordată pe stradă, de către trei femei de 50, 22 și 16 ani, toate din Gheorgheni, care ar fi lovit-o, punând-o la pământ. După comiterea agresiunii, acestea s-au urcat într-o mașină și au părăsit locul incidentului. În urma cercetărilor preliminare, motivul atacului ar fi fost o datorie neachitată de către fiul victimei.
Aceasta, în vârstă de 60 de ani, din Gheorgheni, a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru continuarea investigațiilor și tratamentului medical.”, a transmis IPJ Harghita

Polițiștii au dispus față de două femei în vârstă de 50, respectiv 16 ani, măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Harghita, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy