A luat foc acoperișul unui depozit de cartofi din Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri după-amiază la un depozit de cartofi din municipiul Miercurea Ciuc, pe strada Vânătorilor.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Miercurea-Ciuc cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara mecanică și o ambulanța SMURD.

Potrivit ISU Harghita, incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 300 mp, cu degajări mari de fum, în hala unde sunt depozitați cartofi și brichete din lemn. Intervenția este în desfășurare.

Update: S-a solicitat în sprijin SVSU Ciceu și Siculeni cu doua autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru alimentarea autospecialelor. De asemenea s-a solicitat in sprijin și autoscara mecanică de la Detașamentul Odorheiu Secuiesc. În zona s-a transmis un mesaj RO-ALERT pentru fum dens.

Au fost solicitate în sprijin și SVSU Sâncrăieni si Sântimbru cu câte o autospecială.

Update: Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 5000 mp. Incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare și decopertarea tablei de pe acoperiș.

Incendiul din municipiul Miercurea Ciuc a fost lichidat în această seară, în jurul orei 20:30.

sursa foto: ISU Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy