Un tânăr din Mugeni s-a urcat beat la volan și s-a răsturnat cu mașina

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 30 septembrie 2023, în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc au fost sesizați,  prin intermediul numărului unic 112, cu privire la faptul că în localitatea Ocland s-a produs un eveniment rutier.

Echipa care s-a deplasat la fața locului, din primele cercetări a constatat faptul că un tânăr de 23 de ani, din localitatea Mugeni, în timp ce conducea un autoturism pe D.J.131, dinspre Baraolt către Vlăhița, ajuns la intersecția cu D.J.132 ar fi pierdut controlul asupra vehiculului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Un pasager aflat în autoturism, tot de 23 de ani, din Zetea, a suferit vătămări corporale și a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului de ambulanță sosit la locul accidentului.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest fiind înregistrată o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, a informat IPJ Harghita.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și continuă cercetările sub coordonarea procurorului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy