Percheziții domiciliare în Gheorgheni, într-un dosar de evaziune fiscală

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 15 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, la sediul unui operator economic, la un punct de lucru ce aparține acestuia, precum și la domiciliul administratorului în drept, în municipiul Gheorgheni, în cadrul unui dosar de urmărire, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului, ca urmare a săvârșirii infracțiunii, este estimat la suma de 30.000 de euro (aproximativ 150.000 de lei).

Potrivit IPJ Harghita, în urma efectuării perchezițiilor, au fost ridicate mai multe documente contabile constând în facturi fiscale, chitanțe, registre de casă, registre jurnal de vânzare-cumpărare, fișe client și furnizor, balanțe de verificare, bilanțuri contabile și declarații fiscale, în vederea continuării urmăririi penale și aplicării măsurilor legale pentru recuperarea prejudiciului cauzat bugetului de stat.

La activitate au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Serviciului Criminalistic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy