Tot ce trebuie să știi despre Video Poker

0

Articol disponibil în: Română

Când joci la păcănele, nu prea ai loc de strategii. Poți doar să modifici miza de pariere pe rundă, numărul liniilor de plată sau să cumperi speciala, acolo unde e disponibilă această funcție.

Sloturile online au în spate un Random Number Generator (RNG) care are rolul de a genera rotiri independente și unice. Pe lângă RNG, aceste jocuri ca la aparate (pacanele) mai depind de RTP (rata de plată) și volatilitate (frecvența premiilor). RTP-ul sloturilor poate varia de la 94% la 97%, iar volatilitatea poate fi scăzută, medie sau puternică.

Astfel, fiecare spin unic este generat în baza RTP-ului și volatilității, iar rezultatul e în mâna hazardului. Pe termen lung, casa va avea mereu un avantaj mai bun în cazul jocurilor de tip slots.

Nu la fel stau lucrurile când vine vorba despre video poker.

Video Poker

Dacă ești pasionat de poker, ar trebui să știi că video pokerul este diferit de clasicul poker practicat la mesele din cazinourile clasice sau cazinouri online. Video Pokerul este un slot, iar tu joci cu un calculator, fără adversari reali, așa că te bazezi pe instinctele tale, pe cunoștințele tale despre joc și pe puțin noroc pentru a câștiga.

Însă, comparativ cu alte sloturi, video pokerul îți permite să aplici anumite strategii pentru a-ți optimiza șansele de câștig. Când ai o strategie de urmat, este mai ușor să controlezi jocul și să iei decizii cu privire la cărțile și mișcările următoare. Dar ce strategie folosești și cum o implementezi?

De ce să folosești o strategie la Video Poker?

Video Pokerul, la fel ca în cazul altor jocuri de cazinou, este un joc de noroc. Însă este și un joc de îndemânare și strategie, unul pe care-l poți exersa și învăța pentru a te perfecționa.

Video Pokerul a fost printre primele jocuri care au apărut în cazinourile online, oferind jucătorilor suficient timp pentru a dezvolta strategii sau pentru a le adapta la mediul online.

Aplicarea unei strategii în video poker este vitală pentru a-ți crește șansele de câștig. Pe lângă strategie de joc, este important ca și norocul să fie de partea ta pentru a-ți returna cărțile de care ai nevoie. Desigur, va trebui să cunoașteți mai întâi toate regulile jocului și puterea cărților pe care le ai în mână, astfel încât să știți cum să le controlezi și să joci.

Care este cea mai bună strategie la video poker?

Video pokerul nu trebuie jucat pe ghicite, iar sfatul nostru este să înveți jocul acesta cât poți de mult, înainte să începi să pariezi. Nu este prea complicat, dar este nevoie de timp și, desigur, de exersare pentru a înțelege toate combinațiile și ce să faci cu cărțile pe care le primești. Deci, care este cea mai bună strategie pentru video poker?

Răspunsul este unul complex și depinde de stilul tău de joc, de cărțile pe care le primești de nivelul tău de experiență.

Înainte de a începe să joci video poker și să aplici diferite strategii, este bine să știi care sunt cele mai bune mâini de poker. De exemplu chinta royala este cea mai valoroasă mână în Poker. Ai nevoie de 10, J, Q, K, A din aceeași suită.

Trebuie să înțelegi RTP-ul (Return to Player) jocului. RTP-ul poate fi înțeles și ca un mijloc de a calcula avantajul casei sau marja de profit a cazinoului online. Deci, dacă RTP-ul este de 95%, de exemplu, avantajul casei pentru acel joc este de 5%.

Asta nu înseamnă că vei obține neapărat valoarea RTP a fondurilor tale investite de fiecare dată când joci, dar teoretic, este ceea ce jucătorii ar putea obține în timp. Jocul de video poker are, în teorie, un RTP mai mare față de multe alte sloturi online.

Încheiem acest articol cu câteva sfaturi despre cum să joci video poker:

  • Asigură-te că înțelegi regulile jocului și ierarhia mâinilor.
  • Înainte de a începe să pariezi la video poker, ai putea să cauți oferte fără depunere sau să joci video poker demo.
  • Caută video pokerul cu cel mai bun tabel de plăți. Verifică tabelele de plată înainte de a alege aparatul pe care să jucați, mai ales dacă ești în căutarea unor plăți mai mari.
  • Folosește diagramele de strategie de video poker.
  • Nu te grăbi atunci când trebuie să iei decizii la video poker.
  • Fii atent la bankroll: asigură-te că pariezi responsabil și nu cheltuiești mai mult decât îți poți permite.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor ce au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy