ISU Harghita: 9 persoane asistate medical în ultimele 24 de ore (20 mai 2024)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În cursul zilei de ieri (20.05.2024), pompierii militari harghiteni au intervenit cu promptitudine la 10 solicitări primite din partea populației. Cea mai mare pondere a misiunilor gestionate o reprezintă cazurile pentru acordarea măsurilor de prim ajutor, în urma cărora echipajele SMURD au asistat medical un copil și 8 adulți aflați în dificultate.

Alături de intervențiile pentru acordarea primului ajutor, în acest interval de timp, colegii noștri au intervenit și la o misiune de asistență/transport persoană supraponderală, în sprijinul unui echipaj SAJ, în municipiul Odorheiu Secuiesc.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, pentru protecția comunităților, au fost transmise 8 mesaje de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT semnalând prezența animalelor sălbatice (urși) în localitățile Lupeni (2), Toplița (2) și Miercurea Ciuc (4).

Aflați cum să reacționați în caz de necesitate și fiți prevăzători pentru a face față oricărei situații de urgență! Obțineți mai multe informații cu privire la modul de comportare accesând platforma națională de pregătire pentru situații de urgență, disponibilă la adresa https://fiipregatit.ro. Descărcați aplicația DSU care oferă informații extrem de utile despre prevenirea sau modul de reacție înainte, pe timpul și după producerea unor situații de urgență. Aceasta poate fi obținută, gratuit, din App Store sau Google Play.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE     

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy