Accident pe D.E.578, în afara localității Sâncrăieni: trei persoane rănite după ce vehiculul cu care se deplasau a ajuns în câmp

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În această după amiază, în jurul orei 15:30, un bărbat de 29 de ani, din Tușnad, în timp ce conducea un autoturism pe D.E.578, dinspre Miercurea-Ciuc către Tușnad, în afara localității Sâncrăieni ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, din cauze ce vor fi stabilite la finalizarea cercetărilor și a intrat în coliziune cu un cap de pod după care a părăsit partea carosabilă ajungând în câmp.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a două femei, de 25 și 44 de ani, pasagere în autoturism, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri. Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului.”, a transmis IPJ Harghita.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy