Eveniment rutier pe D.J.138, la Minele Lueta

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Duminică, 11 august 2024, în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vlăhița au intervenit în urma unei sesizări prin apelul de urgență 112 privind un accident rutier.

Din cercetările preliminare a rezultat faptul că un bărbat, de 57 de ani, din Vlăhița, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J.138, dinspre Lueta către Vlăhița, din cauze și în împrejurări ce urmează a se stabili la finalizarea cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, care se deplasa în aceeași direcție.

Doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul din Vlăhița, un tânăr de 23 de ani și un minor de 8 ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.”, a precizat IPJ Harghita.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliția continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele exacte ale evenimentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy