Accident rutier în localitatea Stânceni din județul Mureș: cinci răniți, inclusiv doi copii

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un accident rutier avut loc luni, 12 august, în localitatea Stânceni din județul Mureș, fiind implicate două autoturisme și rezultând cinci persoane rănite, printre care și doi copii, a transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Harghita.

În urma accidentului, au fost raportate cinci victime: trei adulți (doi bărbați și o femeie) și doi copii de 7 și 9 ani. Toate victimele sunt conștiente, prezintă diverse leziuni și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. O persoană a rămas blocată în vehicul și a fost necesară intervenția pentru descarcerare.

La locul accidentului au ajuns două echipaje de pompieri de la Garda de Intervenție Nr. 2 Toplița, dotate cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, precum și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Având în vedere distanța și timpul de răspuns redus, zona de intervenție a subunității ISU Toplița include și câteva localități din județul Mureș.

  • sursa foto: ISU Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy