Dosar penal întocmit de polițiștii de la Protecția Animalelor

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 12 august 2024, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protectia Animalelor au fost sesizaţi, de către o femeie din comuna Lunca de Sus, cu privire la faptul că o bovină de-a sa ar fi fost lovită de un autoturism de teren condus de un bărbat,de 56 de ani, din aceeași localitate, în timp ce păștea pe o pășune.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o bovină ce prezenta leziuni la nivelul membrului posterior stâng.”, a precizat IPJ Harghita.

Polițiștii efectuează cercetări în continuare, pentru stablirea întregii situații de fapt, în cauză fiind întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,schingiuirea animalelor”, conform prevederilor Legii nr.205/2004 privind protecția animalelor.

De asemenea, la fața locului a fost solicitat și un medic veterinar din cadrul Circumscripției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Lunca de Sus.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy