Bărbat din Miercurea Ciuc reținut pentru infracțiuni la regimul rutier

0

Articol disponibil în: Română

La data de 20 august 2024, în jurul orei 8:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat un bărbat, de 54 de ani, din Miercurea Ciuc în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitatea sa de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul alcooltest au rezultat indicii cu privire la eventuala prezență a alcoolului în organism, rezultatul înregistrat fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul în cauză avea dreptul de a conduce suspendat.

În urma probatoriului administrat s-a constatat faptul că la data de 12 august 2024, bărbatul a mai fost depistat  de polițiști în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului, la acea dată fiindu-i reținut permisul de conducere și eliberată o dovadă fără drept de circulație.

Față de bărbatul depistat a fost dispusă reținerea preventivă pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal, pentru stabilirea situației de fapt.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy