Accident rutier tragic pe DN 12, în localitatea Racu: un bărbat și-a pierdut viața

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În cursul dimineții de astăzi, 28 august, pompierii militari au fost alertați printr-un apel de urgență la numărul 112 cu privire la producerea unui grav accident rutier în localitatea Racu, pe DN 12. Incidentul a implicat un camion și un autoturism, iar echipele de intervenție s-au mobilizat rapid pentru a ajunge la locul tragediei.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, echipa de descarcerare, precum și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) însoțită de un medic. Din păcate, în urma impactului violent, o persoană de sex masculin a fost grav rănită și a rămas încarcerată în autoturism.

Echipele de intervenție au acționat prompt pentru a extrage victima dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Cu toate eforturile depuse, viața bărbatului nu a mai putut fi salvată, acesta fiind declarat decedat la fața locului.

Informare IPJ Harghita

La data de 28 august 2024, în jurul orei 2:00, un tânăr de 22 de ani, din comuna Păuleni Ciuc, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.E.578, dinspre Racu spre Mădăraș, din cauze ce urmează a fi stabilite la finalizarea cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă, condus de un bărbat, de 53 de ani, din Bilbor, care circula din direcția localității  Mădăraș către Racu.

Din nefericire, în urma producerii evenimentului a rezultat decesul tânărului de 22 de ani.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul înregistrat fiind zero.

Polițiștii continuă cercetările, în acest caz, pentru stabilirea cauzelor și a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy