Băiat de 11 ani ucis de câini într-un sat din județul Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 30 august 2024, în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Poliției Odorheiu Secuiesc au fot sesizați, prin 112, cu privire la decesul unui minor, din localitatea Petecu.

Din cercetările preliminare efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului a rezultat faptul că un copil, de 11 ani, în timp ce s-ar fi deplasat pe o pășune din apropierea imobilului de domiciliu, pentru a aduna animalele din ferma familiei, ar fi fost atacat de mai mulți câini, deținuți de familie pentru a asigura paza animalelor din fermă, în urma acestui atac băiatul suferind mai multe leziuni corporale.

Din păcate, membrii echipajului de ambulanță aflați la fața locului au constatat decesul minorului.

Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.”, a transmis agent șef adjunct de poliție Plumbu Maria, purtător de cuvânt al IPJ Harghita.

Conform sursei citate, în continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub supravegherea procurorului, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs nefericitul eveniment, în cauză fiind întocmit un dosar penal.

Sándor György, primarul comunei Ulieș a precizat pentru Hargita Népe, că, din câte știe, băiatul a plecat de acasă dimineața, iar câinii l-ar fi atacat undeva pe drum. El a spus că nu cunoaște detaliile exacte, dar câinii ciobănești de la fermă ar fi putut să-l omoare, deoarece nu există alți câini mari în zonă. Un cioban i-a spus că acești câini se luptă adesea, fiind posibil ca băiatul să fi încercat să-i despartă, moment în care s-a produs tragedia

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy