Sebastian Buzilă: „Mulțumesc frumos pentru încurajări și susținere!”

0

Articol disponibil în: Română

Sebastian Buzilă, liderul PNL Harghita și primar ales, a transmis un mesaj public prin care mulțumește celor care i-au oferit sprijin și încurajări după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală la mâna dreaptă. Operația a fost necesară pentru a fixa un os cu o placă de titan, ca urmare a unui incident care a avut loc recent în cadrul Primăriei.

Buzilă a ținut să își exprime recunoștința față de toți cei care i-au trimis mesaje de susținere, chiar dacă nu a reușit să răspundă fiecărui mesaj în parte, din cauza dificultății de a scrie cu mâna stângă. El a făcut referire și la un citat celebru al lui Petre Țuțea: „Cu stânga nici cruce nu poți să-ți faci, dar să conduci o țară!… sau să scrii sute de mesaje.”

În mesajul său, liderul PNL Harghita a subliniat că, deși va avea anumite limitări temporare, își va relua activitatea în câteva zile. De asemenea, Buzilă a mulțumit echipei medicale de la Spitalul Județean Harghita pentru profesionalismul de care au dat dovadă în cadrul intervenției chirurgicale.

Incidentul care a dus la această situație a stârnit numeroase reacții în rândul cetățenilor și al colegilor săi de partid, dar Buzilă a dat asigurări că, în ciuda provocărilor, va continua să își exercite atribuțiile de primar cu aceeași determinare.

Scandalul din Primărie, care a culminat cu accidentarea lui Buzilă, a adus în atenție tensiunile existente în cadrul administrației locale, dar liderul PNL Harghita a preferat să se concentreze asupra recuperării și asupra responsabilităților sale față de comunitate. Rămâne de văzut cum va evolua situația în Primăria Harghita și cum se vor soluționa tensiunile care au dus la acest incident.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy