(VIDEO) Sebastian Buzilă: „Toplița merită mai mult!” – Mesajul primarului ales, împotriva violenței și a intereselor personale

0

Articol disponibil în: Română

Sebastian Buzilă, liderul PNL Harghita și primar ales, a transmis un mesaj puternic și ferm în urma incidentului care a adus Toplița în atenția națională, exprimându-și determinarea de a continua să lupte pentru binele comunității, în ciuda provocărilor întâmpinate. Într-o declarație recentă, Buzilă a subliniat importanța menținerii unui climat de respect și profesionalism în cadrul Primăriei, în ciuda incidentelor neplăcute care au avut loc.

A trecut mai bine de o săptămână de când Toplița a ajuns în atenția întregii țări, din păcate, nu pentru motive pozitive. Nu voi mai reveni asupra incidentului în sine, ancheta este în curs„, a declarat Sebastian Buzilă, evitând să ofere detalii suplimentare despre evenimentul specific, dar atrăgând atenția asupra climatului de tensiune care s-a instalat.

El a menționat că a fost sfătuit să ia măsuri de protecție personală, dar a ales să nu urmeze aceste recomandări: „Am fost avertizat să fiu prudent, chiar să port la mine un spray iritant pentru autoapărare. Nu am luat aceste sfaturi în serios, nu credeam că violența poate pătrunde și în Primăria Toplița.”

Cu toate acestea, atacul recent l-a motivat și mai mult să nu cedeze presiunilor și să rămână concentrat pe obiectivele sale: „Evenimentul de marți m-a ambiționat și mai mult. Nimeni nu mă va intimida, chiar dacă recurge la violență! Mă voi concentra pe rezolvarea problemelor orașului, nu mă voi lăsa împiedicat de interesele personale ale nimănui!

Una dintre cele mai șocante reacții pentru Buzilă a venit din partea actualului primar al Topliței, care a comentat incidentul într-un mod controversat: „Declarația domnului primar în funcție, ‘Buzilă a găsit ceea ce a căutat’, m-a șocat profund. O astfel de afirmație îl descalifică total.

Sebastian Buzilă și-a încheiat mesajul cu un angajament clar față de comunitate și viitorul orașului: „Toplița merită mai mult!” A subliniat că nu va permite ca interesele personale sau violența să devieze parcursul său de a contribui la bunăstarea orașului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy