Consiliul Județean Harghita susține în fiecare an, prin demersurile sale, actul educațional 

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Întâlnire online pe teme de siguranță școlară și cooperare interinstituțională

În organizarea Inspectoratului Școlar Județean Harghita (ISJ), a avut loc o întâlnire online joi, 12 septembrie, la care au participat directorii de școli și reprezentanți ai instituțiilor partenere ISJ Harghita, printre care Consiliul Județean Harghita, Instituția Prefectului Județul Harghita, Direcția de Sănătate Publică Harghita, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltul” al județului Harghita, Inspectoratul de Poliție Județean Harghita, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Harghita.

Discuțiile au vizat teme esențiale pentru buna funcționare a unităților de învățământ: siguranța școlară, obținerea autorizațiilor la incendiu și cele sanitare.

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, a subliniat în cadrul discuțiilor rolul activ pe care consiliul județean îl are în sprijinirea educației și a elevilor din județ.

Prin deciziile luate, consiliul județean va continua și în anul școlar 2024-2025 să sprijine  dezvoltarea educației digitale; susținerea activităților extrașcolare cu accent pe dezvoltarea unui comportament sustenabil,  sprijinirea învățământului profesional, cheltuielile legate  de organizarea și de desfășurarea olimpiadelor și concursurilor  județene, premierea elevilor, organizarea activităților de sprijinire în vederea finalizării cu succes a examenelor de absolvire și bacalaureat; orientarea școlară.

Întâlnirea a subliniat importanța cooperării între toate instituțiile implicate, pentru ca fiecare elev să poată învăța într-un mediu sigur și sănătos.

MasuriEducative2024CJH
  • informații furnizate de Biroul de presă al Consiliului Județean Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy