Maraton de interviuri la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureșului, realizat de M9 TV România din Târgu Mureș

0

Articol disponibil în: Română

În perioada 15-20 august 2024, în cadrul Universității de Vară de la Izvoru Mureșului, Televiziunea M9 TV România din Târgu Mureș a organizat un maraton de interviuri cu personalități de seamă din România și din afara țării. Această inițiativă a avut scopul de a aduce în prim-plan figuri remarcabile din diverse domenii – scriitori, artiști, oameni de cultură și politicieni – care și-au exprimat opiniile despre unitatea națională, respectul pentru valorile românești și promovarea imaginii României pe plan internațional.

Din județul Harghita, reprezentanți ai vieții culturale și publice au transmis mesaje de solidaritate și unitate, evidențiind importanța păstrării identității românești și a susținerii valorilor culturale naționale. Printre aceștia s-au numărat scriitori, artiști și oameni politici care au subliniat necesitatea unei promovări mai active a României pe scena internațională, dar și consolidarea respectului față de tradițiile și valorile care ne definesc ca națiune.

Evenimentul a fost un prilej important de schimb de idei și de promovare a dialogului intercultural, iar contribuția celor intervievați a fost deosebit de apreciată de către public. Prin intermediul M9 TV, mesajele transmise în cadrul Universității de Vară de la Izvoru Mureșului au ajuns la o audiență largă, consolidând astfel eforturile de promovare a valorilor românești în lume.

Interviurile au fost realizate de jurnaliștii Corneliu Țepeluș și Lucian Săcălean, Televiziunea M9 TV având un colectiv tânăr și profesonist.

Universitatea de Vară de la Izvoru Mureșului, cunoscută pentru rolul său de platformă de dezbatere și dialog, a reunit în acest an un număr impresionant de personalități care au împărtășit idei valoroase despre viitorul României și despre modul în care națiunea noastră își poate păstra și promova identitatea în contextul global.

Mai jos, puteți urmări unul dintre aceste interviuri – Corneliu Țepeluș în dialog cu Ramona Georgescu, fost procuror:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy