Polițiștii efectuează mai multe razii în județul Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pentru asigurarea unui climat optim de siguranță în rândul cetățenilor, în această dimineață, polițiștii din cadrul mai multor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, continuă activitățile de tip razie în localitățile Cozmeni, Sânmartin și Tușnad.

Aceste acțiuni sunt efectuate cu scopul de a preveni faptele comise cu violență pe stradă, combaterea fenomenelor antisociale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, verificarea respectării reglementărilor privind stabilirea și declararea reședinței, dar și verificarea respectării legislației în domeniul protecției animalelor, precum și pentru creșterea gradului de siguranță în rândul cetățenilor.

Acțiunea de astăzi reprezintă parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română pentru a asigura un climat de siguranță și a descuraja orice activitate infracțională.

  • informații și video furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy