Razii și mandate de percheziție puse în aplicare de polițiștii din Harghita, în cadrul unei acțiuni cu forțe mărite

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita împreună cu jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita continuă seria activităților în sistem integrat, de tip „Razie”, de această dată în Odorheiu Secuiesc, Cristuru Secuiesc și în localitățile învecinate.

Aceste activități au drept scop prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență în stradă, combaterea fenomenelor antisociale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, depistarea persoanelor care încalcă normele de circulație rutieră, precum și verificarea respectării, de către cetățeni, a legislației în domeniul protecției animalelor.

În cadrul acestor activități, polițiștii au pus în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Efectuarea percheziției domiciliare este un procedeu în cadrul procesului penal reglementat de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluționării cauzei, care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

  • foto / video și informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy