Coliziune între un camion și un microbuz pe D.N.15, Pasul Creanga

0

Articol disponibil în: Română

În această dimineață, în jurul orei 10:15, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs între Toplița și Borsec.

Din cercetările preliminare a rezultat faptul că un bărbat, de 36 de ani, din Toplița, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un camion și o semiremorcă, pe D.N.15, dinspre Toplița către Borsec, din cauze ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune laterală cu un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o semiremorcă, condus de un bărbat, de 39 de ani, din județul Iași, care se deplasa dinspre Borsec spre Toplița.

Au rezultat 3 victime în urma producerii accidentului, respectiv o femeie de 30 de ani și doi bărbați de 37 și 39 de ani, pasageri în microbuz, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele înregistrate fiind zero.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea cauzelor și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Traficul a fost blocat total aproximativ 20 de minute.

  • informații furnizate de IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy